آیا این مسئله برای مطالبه افت قیمت و خواب ماشین تاثیرگذار است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۵۷ #94121279

با سلام،در تصادفی که منجر به جرح هنرجوی بنده حین آموزش شده،پرونده به دادسرا رفته،جهت رفع توقیف خودروها به دادسرا مراجعه کردیم،دادیار به من گفتند بنویس شکایتی از کسی ندارم،بنده هم نوشتم،آیا این مسئله برای مطالبه افت قیمت و خواب ماشین تاثیرگذار است،حکمی هنوز صادر نشده

مشاوره حقوقی تصادفات
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام افت قیمت و خسارات قابل مطالبه خواهد بود

با سلام ،شما می توانید برای مطالبه خسارت وارده و افت قیمت خودرو دادخواست بدهید.

سلام می توانید دادخواست مطالبه افت قیمت و خسارت دهید......

اگر بنا به اظهار نظر کارشناس راهور ، مقصر نباشید می توانید از مقصر مطالبه خسارت نمایید.

با سلام،می توانید دادخواست خسارت و افت قیمت بدهید

باسلام می توانید دادخواست مطالبه افت قیمت و خسارت دهید

باسلام. می توانید دادخواست مطالبه خسارت افت قیمت خودرو رامطرح کنید.