آیا قاضی میتونه قانون ۱۱ آیین دادرسی رو نقض کند و بگه چون من تشخیص دادم رد صلاحیت نکنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #94112863

باسلام
شخصی در اردبیل شکایت کرده که مبلغ ۵۱۲ میلیون جهت گذران زندگی از سال ۹۵ تا ۹۸ بهم داده، جدا از دروغ یار است بودن طبق قانون ۱۱ آیین دادرسی باید بیاد در شهر محل زندگیم شکایت کنه، لذا بنده لایحه ای نوشتم بردم روی پرونده گذاشتم اما متاسفانه قاضی لایحه بنده رو نادیده گرفت و برایه بار دوم وقت دادرسی گذاشت، اینبار ضمن نوشتن لایحه مدارک دال بر تایید محل زندگیم مثل قولنامه و نامه شورا بردم گذاشتم روی پرونده اما باز هم قاضی نادیده گرفت و برا یه بار سوم وقت بررسی گذاشت و به خواهان گفت شاهدین بیاره باز هم ضمن نوشتن لایحه ای تندتر اینار با وکیلم رفتم قاضی وقت دادرسری گذاشته ولی خودش نبود و یکی دیگه سر جاش بود وقتی وکیلم پرسید چرا رد صلاحیت نمیکنین گفت من در جریان نیستم چون قاضی پرونده در دادگاه خانواده است من فقط اضهارات شاهدین رو بگیرم خودش میاد دستور میده حال میخوام بدونم اولا قاضی میتونه قانون ۱۱ آیین دادرسی رو نادیده بگیره ، دوما آیا قاضی میتونه از شاهدین اضهار بگیره و یه قاضی دیگه دستور بده، لازم به ذکر است اینبار دستور کارشناسی داده خواهش میکنم کمک کنین و بهم بگین چکار کنم چون هربار که برایه دادگاه میرم ۵۰۰ کیلومتر میرم و برمیگردم

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز
بستگی به موضوع و محتوای پرونده دارد
در کل اگر دادگاه فاقد صلاحیت باشد و رای بدهد رای آن نقض میشود