شهادت شهود در دفاع از اتهام انتقال منافع مال غیر ازچه تاثیری دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۷۳ #94110

با سلام
پدر من پنچ سال پیش ملک تجاری با سند قطعی به من برادرام داده است ولی به شرط حق انتفاع وحق وسکونت ومنفعت به مدت پنچ سال اجاره داده ام وبعد از پنچ سال مودی شده که پول اجاره بها ءرا شما برداشت کرده اید وبه جرم خیانت در امانت وانتقال مال غیر شکایت کرده است در صورتی که سه سال اجاره بهاء ان را خود برداشت کرده است ودو سال مابقی در حضور مادر ام با رضایت کامل خودش برای خودتان اجاربهاء را برداشت نمایید اگر من در دادگاه مستاجر خودرا به عنوان شاهد احضار کنم او صبحت من را تایید کند ومادرام صبحت پدرم را در حضور دادگاه به عنوان شاهد احضار نماییم ایا مورد قبول دادگاه می باشد وچقدر در برد پرونده تاثیر دارد
سوال دیگر:سال پیش هم به عنوان شاهد در مشاوره املاک در زیر قرارداد به عنوان مطلع وشاهد امضاء واثر انگشت زده است ایا مورد قبول واقع می شود
با تشکر از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این مواردی که شما میفرمائید را بنده نمیتوانم نتیجه اش را به شما بگویم لذا باید ضمن انجام تحقیقات قاضی اعتبار دفاعیات را محرز کند.

در خصوص سوال دوم پاسخ بله است.