استخراج سابقه بیمه چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۹ #94022362

باسلام،
پدرم ۶۵ سال دارد و در سال ۶۷ با ۱۴ سال و ۷ ماه از شهربانی باز خرید شده، و حال اقدام کرده برای استخراج سوابق بیمه اش و پیوست آن به بیمه تامین اجتماعی اش که در طی سالهای اخیر مشمولش شده، متاسفانه بیمه نیروهای مسلح میگن که موقع بازخریدی حق سوابقت کاملا محاسبه شده و پولش را پرداخت کرده ایم ( بسیار ناچیز و کاملا اجباری) که البته در سالهای بعد این جریان قدغن شده، با دو تا از همکاراتون مشاوره گرفتم که هردو فرمودن میتونین اون سوابق رو استخراج کنین ولی متاسفانه راه دقیقش رو نفرمودن، چون با مراجعه به بیمه های مسلح نامه کتبی از طرف بانک سپه که گویای وصول حق بیمه است رو برایمان مدرک رو کرده و میگوین به هیچ عنوان نمیتونین از اون سوابق استفاده کنین، ازتون خواهش میکنم اگه راهی و امیدی به احیای این سوابق هست بفرمایین، بینهایت ممنون وسپاسگزارم.

مشاوره حقوقی بیمه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نسبت به طرح دعوی در مرجع دیوان عدالت اداری اقدام نمائید

اخذ سابقه بیمه در حال حاضر بصورت سیستمی قابل مشاهده می باشد. شما می توانید به سایت سابقه بیمه مراجعه کرده

با سلام، اگر منظور شما اضافه نمودن در خصوص آن ایام که در نیروهای مسلح خدمت می‌کردن، به سوابق بیمه‌ایی می‌باشد، می‌توانید نسبت به طرح دعوی در مرجع دیوان عدالت اداری اقدام نمائید ...

سلام- اخذ سابقه بیمه در حال حاضر بصورت سیستمی قابل مشاهده می باشد. شما می توانید به سایت سابقه بیمه مراجعه و با انجام ثبت نام کد کاربری و رمز دریافت می کنید. هر زمانی قصد مشاهده سوابق خویش را داشته باشید می توانید استعلام نمائید/.