میتونم به اسم دختر سه سالم کنم به همسرم مهریه ندم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۴ #94009453

سلام من همسرم منوهی بامهریه تهدیدمیکنه پولشم دارم من نخوام مهریه بدم چیکار کنم میتونم به اسم دخترسه سالم کنم به همسرم مهریه ندم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام مهریه درهرصورت میبایست پرداخت گردد اما میتوانید قبل ازمطالبه مهریه اموال خود را به دخترتان انتقال دهید

بله . با انتقال اموال بنام فرزند امکان توقیف وجود نخواهد داشت .

قبل از اجرای مهریه امکان نقل و انتقال اموال وجود دارد .

مانعی ندارد می توانید اموال خود را منتقل کنید.

باسلام و احترام

مهریه از دیون ممتاز می‌باشد ولی اگر بنا به دلایلی حاضر به پرداخت مهریه نیستید و میخواهید اموالتان را انتقال دهید قبل از مطالبه ی مهریه از ناحیه زوجه میشود همچین کاری را انجام دهید چون مختار هستید هر نقل و انتقالی را نسبت به مال خود انجام بدین ولی اگر این نقل و انتقال بعد از مطالبه مهریه توسط زوجه انجام شود صوری محسوب میشود و اگر بتواند وکیل زوجه فرار از دین و صوری بودن را اثبات کند شما جلب میشوید و تا زمان پرداخت حق و حقوق زن را پرداخت نکنید مشکل ساز میشود .

باسلام و احترام
طبق ماده ۲۱قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی:
انتقال مال به دیگری به هر نحو به وسیله مدیون با انگیزه فرار از ادای دین به نحوی که باقیمانده اموال برای پرداخت دیون کافی نباشد، موجب حبس تعزیری یا جزای نقدی درجه شش یا جزای نقدی معادل نصف محکوم به یا هر دو مجازات می شود

با سلام چنانچه انتقال قبل از مطالبه مهریه ایشان باشد امکان توقیف وجود ندارد .