در صورتی که از طرف خانواده همسرم مورد ضرب و شتم و فحاشی قرار گرفتیم چه طور می توانیم شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۵ #94000905

باعرض سلام من زن ناشزه هستم ومیخواستم به خانه ام برگردم همراه مادرم بودم که پدرشوهرومادرشوهرم مارادرراه پله اپارتمان موردضرب وشتم قراردادندوکاربه کلانتری واورژانس کشیده شدمیخواستم بدونم مجازات اعاده حیثیت پدرشوهرنامحرمم که مادرم رازده وسرش راشکسته وفحاشی کردن چیست؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی نسبت به ضرب و جرح عمدی و توهین شکایت نمایید .

سلام باید با عنوان توهین و فحاشی و ضرب و جرح از ایشان شکایت کنید .

باسلام ووقت بخیر
مادرشما با استشهادیه شهود میتواند از طریق مراجع قضایی شکایت کیفری کند که طبق قانون منوط به پرداخت دیه می شود.و درمورد فحاشی هم مجازات شلاق دارد . بازهم بسته به نظر قاضی پرونده دارد .

با سلام بازی می‌تواند علاوه بر محکومیت متهم به پرداخت دیه مجازات حبس نیز برای ایشان در نظر بگیرد زمان مجازات حبس در نظر گرفته شده برای متهم حداکثر سه سال می باشد