گرفتن طلا و جهیزیه از شوهر چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۷ #93981169

سلام ببخشید من در زمان عروسی بجای ۱۵ میلیون طلا ۵ میلیون طلا خریدم و ۱۰ میلیونو دادم مبل و سرویس غذاخوری الان اما در عقدنامه ذکر نشده و اینکه جهیزیه مقداری پدرم برام گرفته اونهم جایی ثبت نشده فقط پدرم پول دادن من و شوهرم خرید کردیم الان من چه طوری میتونم وسایلمو پس بگیرم. طلاهام رو هم با پول کادو بعد عقدم زیاد کردم فاکتورش پیشمه ولی شوهرم بزور ازم گرفت چه طور میتونم پس بگیرم ازش

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست استرداد جهیزیه تقدیم نمایید
اگر لیست سیاهه دارید به آن استناد کنید
در غیر اینصورت استشهادیه تنظیم نمایید و به آن استناد شود و شهودان در وقت رسیدگی به شعبه رسیدگی کننده رجوع نمایند

طلا و مبل و سرویس غذا خوری درعقدنامه ذکر نمی شود .‌لذا باداشتن شاهد دادخواست استرداد وسایل و طلاجات و...را انجام دهید

سلام
بابت جهیزیه در صورتی که سیاهه یا فاکتور یا شاهد داشته باشد قابل طرح و پیگیری است.
بابت طلا هم، اینکه کم طلا خریده اید ملاک نیست ولی در صورت نداشتن دلیلی که در ید همسرتان است راه بجایی نخواهید برسد.

برای جهیزیه میتوانید به استناد سیاهه و یا جهیزیه دادخواست استرداد جهیزیه دهید ولی برای طلاها اگر انکار نماید قابل اثبات نیست.

استرداد جهیزیه در صورت عدم داشتن سیاهه با استشهادیه و فاکتور خرید امکان پذیر است .
بابت طلاها ارسال اظهارنامه و سپس دادخواست استرداد.

اظهارنامه بفرستین و مطالبه کنین قانون غیر از این راه حلی نداردو اگر شکایت کنین باید دلیل بدین