تخلیه نکردن و اجاره ندادن مستاجر را چگونه پیگیری قانونی نمایم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۷۵ #93928482

سلام مستاجر من نه اجاره میده نه اب و برق و گاز و شارژ،قراردادش هم تموم شده و تخلیه نمیکنه
ایشون بیکار هستن و روزا تویه پارک میشینن
بش میگم تخلیه کن میگه روحانی گفته نه اجاره بده نه تخلیه کن تو هم هیچ کاری نمیتونی بکنی!
از طریق دفتر قضایی اقدام کردم برای فردا نوبت دادگاه دارم چه دادخواستی پر کنم تا قاضی رای به من بده و این ادم پررو زودتر خونمو تخلیه کنه

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید دادخواست تخلیه مورد اجاره و مطالبه اجور معوقه را از دادگاه بخواهید !

سلام باتوجه به انقضای مدت اجاره ودرصورت داشتن قراردادبه صورت قانونی می بایست ازطریق شورای حل اختلاف باموضوع خواسته تخلیه فوری اقدام می کردیدکه زودتر به نتیجه میرسید

قبل از دادن دادخواست باید مشورت میکردید ولکن در جلسه اول اگر دادخواست یا خواسته نقصی داشته باشد قابل تغییر است.
پیشنهاد میشود متن دادخواست خود را در قالب مشاوره تلفنی با ما درمیان بگذارید تا سریعا اقدامات دفاعی متناسب در پرونده معمول گردد.

میتوانید تقاضای دستور تخلیه و دادخواست مطالبه اجور معوقه را داشته باشید.
موفق باشید.

باسلام
میتوانید ضمن دادخواست مطالبه اجور معوقه ،تقاضای تخلیه مورد اجاره را تقاضا نمایید

میتوانید دادخواست مطالبه اجور معوقه مطرح کنید .

گر سند اجاره رسمی باشد برای تخلیه مورد اجاره فرم اجرائیه از قسمت اجرای اداره ثبت اسناد تهیه و پس از تکمیل، درخواست صدور اجرائیه از دفترخانه‌ای که قرارداد اجاره تنظیم کرده به عمل می‌آید و دفتر خانه اقدام به صدور اجرائیه نموده و اوراق اجرائیه را ظرف ۲۴ ساعت و در سه نسخه با قید تخلیه محل مورد اجاره به دایره اجرای اسناد رسمی اداره ثبت اسناد و املاک محل ارسال و آن اداره ظرف ۲۴ ساعت نسبت به تشکیل پرونده و صدور ابلاغ اقدام نموده و مامور اجرا نیز مکلف است ظرف ۴۸ ساعت اجرائیه را به مستاجر ابلاغ نماید و مستاجر موظف است ظرف ۳ روز از تاریخ ابلاغ نسبت به تخلیه اقدام نماید. جهت اجرای حکم تخلیه موجر موظف است مبلغ ودیعه و یا رسید پرداخت آن به مستاجر را به دایره اجرا تسلیم نماید. در صورت ادعای مالی نسبت به مستاجر، موجر همزمان در دادگاه یا مرجع صالح اقامه دعوی نموده و دستور توقیف تمام یا قسمتی مبلغ ودیعه را به دایره اجرا تحویل می‌دهد.علی دادی ۰۹۱۲۰۰۸۷۱۲۶