ایا میتوانم به طلبکار اظهارنامه بفرستم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۸ #93920022

سلام

من چکی دادم به شخصی دادم حالا ایشان را پیدا نمی کنم.

آیا میتونم بهش اظهارنامه بفرستم؟

(ادرس از بانک بگیرم هنگام برگشت داده)چون من میخوام پولشو بدم اما نیست.

نمیخوام تاخیر تادیه بدم بعد چند سال؟

لطفا راهنمایی کنید چیکارکنم جلوی تاخیر تادیه گرفته بشه؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
میتوانیدضمن ارسال اظهارنامه وجه چک را هم در حساب سپرده دادگستری تودیع نمایید

باسلام
میتوانیدضمن ارسال اظهارنامه وجه چک را همودر حساب سپرده دادگستری تودیع نمایید

اطهار نامه ارسال ودر آن قید کنید آماده پرداخت دین هستید. و در صورت عدم مراجعه برای دریافت مبلغ به صندوق دادگستری واریز می شود. پس از مدت تعیینی مبلغ مذکور را به صندوق دادگستری واریز کنید. و واریز مبلغ را به موجب اظهار نامه دیگر به اطلاع ایشان برسانید

سلام برایش اظهارنامه ارسال کنید یا از طریق دفتر دادگاه وجه چک را به حساب سپرده دادگستری واریز نمایید .

بهترین کار ابتدا تماس از طریق نشانی بانکی و در صورت منفی بودن نتیجه از طریق ارسال اظهارنامه است.