مجازات حمل یک گرم و چهل سانت هرویین چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵,۵۹۵ #93908069

سلام

بنده یک گرم چهل سانت هرویین ازم گرفتن.

میخواستم بدونم حکمش چیه؟

البته دو نفریم سابقه اولمه.

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
مجازات بیش از یک گرم تا چهار گرم هروئین ، از هشت میلیون تا بیست میلیون ریال جریمه نقدی و دوتا پنج سال حبس و سی تا هفتاد ضربه شلاق می باشد .

هشت میلیون تا بیست میلیون ریال جریمه نقدی و دو تا پنج سال حبس و سی تا هفتاد ضربه شلاق.

سلام . از هشت میلیون تا بیست میلیون ریال جریمه نقدی و دو تا پنج سال حبس و سی تا هفتاد ضربه شلاق.

با سلام
مجازات دو تا پنج سال حبس و ۸تا۲۰میلیون ریال جریمه شلاق بین سی تاهفتاد ضربه درقانون پیش بینی شده است
ولی پس از تجزیه مواد و بلحاظ عدم سابقه کیفری احتمال زیادی دارد که به جزای نقدی محکوم شوید

مجازات اعلامی شامل ۳مجازات
حبس
جزای نقدی
وشلاق

بعد از تجزیه مواد به احتمال زیاد فقط جریمه بشوید .

بیش از یک گرم تا چهار گرم ، از هشت میلیون تا بیست میلیون ریال جریمه نقدی و دوتا پنج سال حبس و سی تا هفتاد ضربه شلاق .