زمان مناسب برای دادخواست اعسار چه وقت هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۲ #93904905

به نام خدا

با سلام؛
پس از طی شدن روند داوری، دادگاه حکم گواهی عدم سازش را صادر کرده و ۲۰ روز برای تجدید نظر و ۲۰ روز برای فرجام خواهی در نظر گرفته است. سؤالم این است که آیا می‌توان قبل از قطعی شدن حکم (یا به عبارتی سپری شدن ۴۰ روز) دادخواست اعسار را تحویل دادگاه نمود یا اینکه باید تمام مدت ۴۰ روز را برای این مساله صبر کنیم و بعد دادخواست اعسار بدهیم.

با احترام و سپاس فراوان

مشاوره حقوقی طلاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر زمان میتوانید دادخواست اعسار دهید و ولی بهتر است تا قطعی شدن حکم اقدام به دادخواست اعسار نمایید

در اولین زمان ممکن دادخواست اعسار را مطرح نمایید

باسلام هم زمان با اعتراض تجدید نظر دادخواست اعسار ارائه نمایید.

سلام
شما در هر زمان میتوانید دادخواست اعسار دهید و ولی بهتر است تا قطعی شدن حکم اقدام به دادخواست اعسار نمایید !

باسلام
پس از صدور رای هم میتوانید اقدام کنید

سلام
میتوانید هم قبل از ۴۴ روز مطرح نماییید و هم پس از قطعیت حکم