آیا میتونم برم دادگاه و تقاضای طلاق کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۹۵ #93902002

باتوجه به داشتن پرونده پزشک قانونی، باتوجه به اینکه همسرم چندین بار کتکم زده، باتوجه به اینکه ایشون تعادل روانی ندارن و هیچوقت راضی نشد که مشاور یا روانپزشک مراجعه کنه، باتوجه به مشکلات روابط زناشویی، باتوجه به رفتارهای نامتعارف با بچه هاش که خیلی کوچیکن بچه ها، ولی بازم برخوردهای نامتعارف، آزار روحی میدتشون، باتوجه به اینکه هر چند وقت یک بار برای مدت یک هفته دوهفته بی دلیل، به جون بچه ها و من میفته، و حتی بارها شده بیشتر از یک هفته حتی با بچه ها حرف هم نزده مدام از خودش دورشون میکنه، رفتارهای عجیب قهرهای طولانی بی دلیل، و....

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
با اثبات عسر و حرج امکان پذیر است.

سلام با این شرایطی که شما توضیح دادید از مصادیق عسر و حرج می باشد. شما دادخواست طلاق را مطرح کرده و تمامی این موارد را قید نمایید

سلام ضرب وجرح مستمر و داشتن پرونده در مورد این جرم و همچنین با استناد به گواهی پزشکی قانونی و سو معاشرت زوج عسر وحرج محسوب می شود شما با اثبات عسر وحرج در دادگاه میتوانید دادخواست طلاق بدهید و با اثبات این موارد طلاق بگیرید

با سلام با اثبات تمام ادله ایی که عنوان فرمودید واثبات عسرو حرج شما می‌توانید تقاضای طلاق کنید

بادرودوسلام شکایت ضرب و جرح را طرح و تقدیم نمایید.

موارد گفته شده میتواند از موارد عسر و حرج تلقی شود.

در صورت اثبات عسر و حرج بله می توانید اقدام نمایید