آیا با تجدید نظر این مبلغ کم یا بخشیده میشود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۵۳ #93885157

با سلام و خدا قوت
امروز برای من ابلاغیه از دادگاه کیفری امده و دادنامه به ان پیوست شده بود که یک بند از ان نوشته بود(شاکی ظرف مدت دو سال قمری از تاریخ وقوع بزه از نوع انتخابی دیات محکوم می نماید) منظور این بند چیست؟ و قاضی مرا به ۵۰۰۰۰۰ هزار تومان جزای نقدی بدل از ۱۵ روز حبس محکوم کرده
پیشاپیش ممنون بابت پاسختون

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

موضوع اینست که در جرایم غیر عمدی محکوم علیه تا نهایتا دو سال فرصت دارد دیه را پرداخت نماید
و بجای حبس به جزای نقدی حکم صادر شده است

با درود
حق تجدیدنظرخواهی را اسقاط کنید از مبلغ جزای نقدی کاسته می‌شود، تجدیدنظرخواهی نیز شود ممکن است تخفیف لحاظ گردد، اگر فورا به اجرا مراجعه و جزای نقدی دهید ۲۰%کاهش میابد.
ماده ۴۸۸ - مهلت پرداخت دیه، از زمان وقوع جنایت به ترتیب زیر است مگر اینکه به نحو دیگری تراضی شده باشد:
الف - در عمد موجب دیه، ظرف یک سال قمری
ب - در شبه عمد، ظرف دو سال قمری
پ - در خطای محض، ظرف سه سال قمری
تبصره - هرگاه پرداخت کننده در بین مهلت های مقرر نسبت به پرداخت تمام یا قسمتی از دیه اقدام نماید، محکومله مکلف به قبول آن است.

متهم در جرائم عمدی ظرف دو سال باید دیه را پرداخت نماید واگر نقد بدهد ۲۰ درصد کم می شود

سلام و درود
اولا ارزش اعتراض ندارد
ثانیا با اسقاط حق تجدیدنظر خواهی مشمول تخفیف خواهید شد
موفق و موید باشید

باسلام درصورت ساقط کردن حق تجدید نظرخواهی به دادگاه اعلام نمایید و از جزای نقدی تخفیف بگیرید.

باسلام
درجرائم غیرعمدمتهم ازتاریخ وقوع جرم به مدت دوسال بایدمتهم دیه راپرداخت کندواگرحق تجدیدنظرخواهی رابه صورت کتبی ازخود ساقط کندمیتواندازتخفیفات مجازات استفاده کند

با سلام خدمت دوست عزیز ، یعنی دو سال فرصت پرداخت مبلغ مذکور وجود دارد البته هرچقدر دیرتر پرداخت شود با توجه به افزایش مبلغ دیه در سال جدید افزایش قیمت شامل آن می شود.تجدیدنظر مبلغی را کم نمی کند.