آیا میتوان با این مدرک یارانه جدا کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۳ #93884265

من درخواست نفقه دادم حکم صادر شود میخوام حکم جلب بگیرم نیازی به حظور من هست برای جلب مدت زمان گذشت از همسرم هیچ خبری نیست

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می بایست نسبت به جلب ایشان اقدام نمایید

سلام وقت بخیر
علی الاصول در این گونه موارد امکان اخذ حکم جلب وجود دارد و در خصوص جداسازی یارانه نیز مشکلی برای شما ایجاد نخواهد شد.

باسلام واحترام برای گرفتن حکم جلب شخصا یاتوسط وکیل میبایست اقدام نمایید امکان جداسازی یارانه وجوددارد

سلام و وقت بخیر.
وقتی دستور جلب سیار که صادر میشود،خود شخص محکوم له باید اقدام به شناسایی و معرفی محکوم علیه بکند.یعنی همراه با دستور صادر شده و مدارک شناسایی،به کلانتری حوزه ای که محکوم علیه در آن است مراجعه میکنید و مامور او را بازداشت میکند‌.پس الزاما باید خودتان یا وکیلتون این کار را انجام بدهید.اگر مکانش را هم نمیدونید،اقدامات جداگانه ای باید انجام دهید که یک مقدار مشکل هست.در خصوص یارانه هم تا آنجایی که من اطلاع دارم باید طلاق ثبت بشه و مدرک آن ارائه بشه تا بعد خود سازمان هدفمندی یارانه ها با استعلام از ثبت احوال وضعیت را بررسی کند و در صورت تایید امکان جداسازی آن وجود دارد.
موفق باشید

باسلام برای اجرای حکم جلب می بایست شخص یا توسط وکیل پیگیری های لازم انجام شود یارانه را نیز می توانید جداسازی نمایید

با درود برای‌ اجرایی شدن جلب جز جستجو و یافتن محکوم علیه را ندارید
یارانه قابل جداسازی است.

-- امکان جداسازی یارانه وجود دارد .
-- برای اجرای حکم جلب باید شخصا اقدام نمائید و درخواست خود را مطرح کرده و پس از دریافت دستور جلب نسبت به جلب مدیون اقدام کنید .