آیا اول تا اخر توافقی بین خودمون باید حل بشه چکار کنم بصورت قانونی منو راهنمایی کنید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۳ #93881210

سلام خسته نباشید .
برادرم سال ۹۵ مقداری لباس خرید کرد که یک سوم مبلغ را پرداخت و دو سوم دیگر را سفته به فروشنده داد بعلت مشکلات ورشکست شد به زندان رفت و نتوانست سر موقع مبلغ سفته ها را پرداخت کند طلبکار هم شاکی شد و سال ۹۸ حکم جلب گرفت و زندانش کرد من یه کارمند ساده هستم که برای کمک به برادرم به دادگاه رفتم ولی قاضی پرونده یک هفته مرخصی رفت با شاکی روبرو شدم کل مبلغ بدهی ۱۲میلیون و ۹۰۰ هزارتومان است شاکی اصلا کوتاه نمیاد و میگوید که ۴ میلیون پول پیش بدهی را الان بده مابقی را ماهیانه هرماه یک میلیون پرداخت کن در توانم نیست این هم خیلی پیگیر و اسرار داره که به این نحوه کار را تموم کنه من سر دو راهی ماندم یک طرف برادرم که زندانه یه طرف هم خانوادش و خودم که اگه بخوام ماهیانه یک میلیون به این اقا پرداخت کنم کرایه خونه خرج و مخارج سنگین پول نون هم ندارم بنظر شما صبر کنم تا قاضی پرونده حکم بده؟
یا اول تا اخر توافقی بین خودمون باید حل بشه چکار کنم بصورت قانونی منو راهنمایی کنید؟
افرادی هم میگن اینکارو نکن اگه توافق کنید که به این نحو پرداخت کنی قاضی هم نمیتونه کمکت کنه نمیدونم صبر کنم یانه خیلی تحت فشارم چون شاکی برادرم هریک ساعت زنگ میزنه میگه صد تومن بده بچم مریضه یا پنجاه بریز زنم مریضه دوستم میگه از سادگیت سوء استفاده میکنه بخدا من قصدم خیر بود هم خواستم کمک برادرم کنم هم ماهیانه طوری که بتونم پول این بنده خدا رو بهش بدیم خواهشا دقیق راهنمایی کنید ممنون سپاسگذارم

مشاوره حقوقی سفته
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام جناب علیزاده اگر می توانی توافق کنی که بسیار خوب است در غیر اینصورت برادرتان از زندان نیز می تواند دادخواست اعسار بدهد و از انجا بهتر می پذیرند

سلام
به نظر می رسد در صورتی که راسا اقدام نکنید بهتر است
زمان بدهید که قاضی به موضوع رسیدگی نماید
در صورت عدم استطاعت مالی برادرتان، خواستار اعسار شوید که با توجه به تمکن مالی برادرتان، طبق نظرقاضی مبلغی به عنوان پیش پرداخت و مبلغی به عنوان اقساط ماهیانه لحاظ خواهد شد در خصوص وجه هایی که تاکنون به شاکی پرداخت نموده اید رسیدهای مربوطه را نزد خود نگه دارید

با سلام
چنانچه برادرتان دادخواست اعسار نداده است می تواند از داخل زندان نیز دادخواست بدهد و با معرفی ۲ شاهد و اثبات عدم توان مالی خود طبق حکم دادگاه اقساط تعیین شده را پرداخت نماید بنابراین می توانید با خواهان توافق نکرده و تا صدور حکم اعسار صبر کنید.

با سلام - به لحاظ شرعی وقانونی قرض ودین باید ادا شود حال اگر توان پرداخت را ندارید بایستی درخواست اعسار دهید وبا شاهد واسناد ومدارک مثبته ثابت کنید وپس از پذیرفتن قاضی وصدور حکم اعسار به تشخیص قاضی پرونده اقساط پرداخت خواهد شد.

سلام، اگر برادرت بدهکار هست و سفته داده چون زندانی هست تقاضای اعسار از محکوم به بدهد دادگاه متناسب با فرد زندانی به مراتب مبلغ کمتری قسط بندی می‌کند