آیا شاهد برادر مورد قبول هست؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۶۲۴ #93876214

سلام بنده کارگرم برای یک کار فرمای کار کردم کارگر و بنا بردم براش، درخواست پول کردم، امروز فردا می‌کرد، آخر مجبور شدم کارشو تعطیل کنم. ایشون ادعا کردن من پولتو دادم ۱۰ عدد سکه دادم بهت تو یه ورقه امضاه منو جلب کرده و نوشته به این اقا سکه پرداختم در حالی همچین چیزی نیست دوتا شاهد دارم که برادرم میشن اینا هم کار میکردن همونجا آیا به عنوان شاهد مورد قبول هست یا نه لطفا جواب بدین خ ممنون

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شهادت برادر در دادگاه مانعی ندارد اما شما باید به جای شاهدت شهگد ادعای جعل و تقاضای کارشناسی نمایید

سلام
صرف ادعای شهادت شهود جهت اثبات ادعا کافی نیست

سلام اعتبار ارزش شهادت با قاضیست

تشخیص به درستی شهادت توسط دادگاه می باشد وجهت ادعای جعل بودن می توانید شکایت کیفری نمائید

سلام
شهادت گفته شده مانعی ندارد اما برگه ای را که امضا کرده اید می تواند مانع جدی در اثبات گفته های شما باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بله می تواند شهادت بدهد .

سلام.اگر رسید و مدرک متنسب به شما بوده وحکایت از واقع هم دارد،اثبات ادعای خلاف آن، به عهده شما خواهد بود. که میتوانید ادعای جعل یا الحاق و غیر واقعی بودن مفاد رسید و...را مطرح کنید...
قرابت سببی یا نسبی مانع شهادت نیست ولی ارزش آن شهادت با عنایت به سایر قراین وامارات، منوط به نظر مقام قضایی خواهد بود.