از فردی که اقدام به فروش خودرو سرقتی کرده، چگونه میتوان شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۷۶ #93861074

بنده یک خودرو داشتم که در اوایل بهمن ماه آن را فروختم و یک پژو خریدم...پس از مراحل تعویض پلاک و سند، ۳روز بعد از آگاهی شاپور با بنده تماس گرفتن که با یک پژو به پلاک خودرو قبلی که فروخته بودم (اما پلاک آنرا به ماشین جدید منتقل کردم) یک سرقت صورت گرفته... بنابراین خواهان رفتن من به اونجا شدن... روز بعد که به آگاهی رفتم بعد از بازرسی ماشین گفتن که خودرو بنده سرقتی میباشد...ماجرا از این قرار بود که این خودرو با این شماره بدنه سال ۹۴ در اردبیل طی تصادف شدید کاملا له شده... یک گروه این خودرو را خریده و یک خودرو هم تیپ و هم رنگ این ماشین رو از اطراف همدان دزدیده و شماره بدنه و سایر مشخصات ماشین له شده رو بر روی این ماشین سرقتی میکوبند... پس به عنوان خودرو قبلی آنرا به صورت وکالتی به شخصی در قم میفروشند... بعد از چند دست بنده خریدار آخر این ماشین بودم.... که البته لازم به ذکر است این ماشین جعلی ۳ بار قبل از من سند خورده و برگه سبز دریافت کرده... حالا من ماندم و فروشنده این ماشین... بنده شکایت کردم و پرونده در مرحله بازپرسی است... آیا فروشنده میتواند کاری کند که بنده به حق خودم نرسم...البته قیمت ماشین که بنده خریداری کردم حدودا ۱۰میلیون افزایش پیدا کرده...آیا میتواند با همان قیمت قبلی طلب بنده را پرداخت کند و خسارت من را ندهد؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید.....باتشکر فراوان.....

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما می‌توانید به ایادی قبلی خود مراجعه نموده و از ایشان مطالبه ضرر و زیان نمایید.