آیا میتوانم وکیل بگیرم و او را به نمایندگی از خودم برای پیگیری و حل پرونده بفرستم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۶ #93843065

آیا در زمان غیبت یا اختفای یک متهم, اظهارات وکیل قانونی او به نمایندگی از طرف او در اداره آگاهی یا دادگاه قابل پذیرش هست؟

علیه بنده پرونده کیفری تشکیل شده که در اداره یازدهم آگاهی شاهپور تحت رسیدگی است ولی من هیچ اطلاعی از محتوا و جریان پرونده ندارم، این بی اطلاعی از یک طرف و از طرف دیگر متوجه شدم از طرف آگاهی شدیدا تحت تعقیب هستم، تمام تلفنهای افراد خانواده ام شنود میشود و هر روز تک تک اعضای خانواده ام به آگاهی خوانده میشوند و با تهدید آنها من یا آدرس من را میخواهند، در حالی که من نه خطایی کردم و نه اطلاعی دارم،در کمال تاسف به خاطر اعتیادی که دارم, شدیدا استرس و دلهره از رفتن به آگاهی دارم و با دیدن این اوضاع برایم یقین است که متهم به چیزی هستم و بازداشت میشوم و از طرفی کسی را ندارم که سند بگذارد.

حال, آیا میتوانم وکیل بگیرم و او را به نمایندگی از خودم برای پیگیری و حل پرونده بفرستم؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید وکیل بگیرید و مشکلی ندارد اما اگر بدستور مراجع قضائی حضورتان الزامی باشد بایستی حضور پیدا کنید .

شما با گرفتن وکیل می توانید بدون اینکه حضور خودتان نیاز باشد از پرونده ای که علیه شما مطرح شده است به صورت کامل اطلاع پیدا کنید اما توجه داشته باشید که ، در برخی موارد قاضی حضور خود شخص را لازم می داند

با سلام و احترام
بله می توانید از وکیل برای حضور در مراجع استفاده نمایید اما گاهی حضور خود متهم در مراجع قضایی ضروری می باشد

سلام- نگران نباشید شما می توانید یک وکیل بگیرید که پیگیر کار شما باشد. البته وکیل می تواند پرونده شما را بررسی نماید و موضوع را به شما اطلاع دهد/.