من اجراییه دادم که پسرم را ببینم این ابلاغیه چیه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۷۰ #93834617

باسلام من از خانمم جدا شدیم و صیغه و حکم تمام شده ولی پسرم تا ۷پیش اونه الان رفتم دادگاه گفتند باید درخواست اجراییه کنی به زنت مبنی برحکم که پسرت ‌پیش اونه منم انجام دادم بعد چند روز ابلاغ اومد که خانمت محکوم به یک میلیون ریال نیم عشر و ملاقات با پدرش شود این ملاقات هم توافقی انجام دادیم یعنی نوشتیم والان یه ابلاغ اومد به من که ۱۰روز جهت پیگیری عملیات اجراییه تشریف بیار جهت طلاق توافقی الان که کلا پرونده تمام وعده حکم صیغه تمام شده و من اجراییه دادم که پسرم را ببینم این ابلاغیه چیه الان زنگ میزنم دادگاه که من در تهران شرکتم و نمیتوانم بیام و منظورتون چیه میگه بیا یه نامه بدیدم برو باکلانتری خونه اش میگم نوشتین طلاق توافقی نه دیدن پسرم جوابی نمیدن لذا بزرگوران اللان چکار کنم نمیتوان رفت شهرستان چه چیزی چه مصلحتی میفرمایید من کنم و در صورت نرفتن نوشته طبق مقرارت اتخاذ میشود یعنی خانمم بازداشت میشه یا چی لطفا راهنمایی کنیدبااحترام

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام حضوری پیگیری نمایید.

با سلام؛ بهتر از مراجعه شود

درود بر شما . چونکه ابلاغ شده بهتر است حضوری پیگیری کنید

با احترام حضورا پیگیری نمایید

درود
چاره ای جز مراجعه حضوری برای پیگیری وجود ندارد.

با توجه به اینکه از دادگاه به شما اعلام کردند باید در دادگاه حاضر شوید.

حضوری پیگیری کنید.....