بعد از انجام مراحل حصر وراثت چه طور برای مطالبه مهریه مادرمان اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۶ #93830104

با سلام بعداز فوت پدر انحصار ورثه انجام داده ایم اما مهریه مادرمان در انحصار ورثه قید نشده .الان چگونه مهریه را حساب کنیم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ،بهتر است همه‌ی وراث توافق کرده و بدوا از ماترک، مهریه ایشان پرداخت گردد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اول مهریه مادرتان را پرداخت کنید البته تیاز به اجازه وراث است سپس تقیم ماترکه کنید .

اگرهمه وراث راضی هستند ، ازاموال پدرتان اول مهریه مادر پرداخت شود . سپس تقسیم ارث راانجام دهید