آیا با توجه به عدم رفع توقیف قبلی مزایده انجام میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۳۶ #93812224

سلام بنده ماشینم بابت یک پرونده ۲۰ میلیونی توقیف سنده شده و جدیدا همسرم بابت مهریه ماشین رو توقیف کرده و درئارکینگ توقیف فیزیکی هم شده و قراره مزایده بگذارند

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در توقیف حقوق نفر اول توقیف کننده اولویت دارد چون توقیف مقدم است پس از کسر بدهی نفر اول در مزایده مابقی وجه حاصل از مزایده متعلق به توقیف کننده دوم همسرتان میباشد همسر شما میتواند مبلغ بدهی نفر اول را به صندوق دادگستری واریز و تقاضای رفع توقیف مقدم رابنماید وسپس کل خودرو را بابت مهریه خود در توقیف قرار دهد

مهریه خانم برسایر طلبکاران ممتاز بوده پس همسرتان می توانند توقیف کنند

با درود
باید حقوق توقیف کننده اول لحاظ شود و سپس همسرتان مبتوانده در جهت مالک شدن آن اقدام نماید

با توجه به ممتازه بودن مهریه لذا مهریه برهمه دیون اولویت دارد و همسرتان می تواند خودرو را توقیف کند

همسر شما میتواند رفع توقیف از اون پرونده کند وخودش به نفع خودش توقیف کند

با سلام
بستگی به میزان ارزش خودرو شما دارد اگر همسر شما تمایل داشته باشد میتواند بدهی قبلی شما را تادیه کرده و مزایده رو انجام دهد اما شما هم بهتره یا واسه خودتون وکیل بگیرید و یا با متخصصین سایت مشاوره نمایید.
مؤید باشید

مهریه همسر شما اولویت برهمه دیون دارد