شکستن فایل دندان در دندان بیمار و آگاه نکردن او چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۵۶۶ #93796

با سلام یک سال و نیم پیش دندانم را عصب کشی کردم و امسال آبسه شدید کرد به همراه درد دکتر رفتم عکس دندانم را گرفت و گفت از فایل (سوزن های کوچک )عصب کشی شده داخل آن شکسته و جا مانده و دکتری که دندانم را عصب کشی کرده به من نگفته است به متخصص ریشه رفتم و گفت هزینه اش زیاد می شود آیا می توانم از آن دکتر شکایت کنم و دیه بخواهم ؟و دیه شکستن و بجا گزاشتن آن سوزن های کوچک در دندان بیمار چقدر است؟ با تشکر

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید به دادسرای جرایم پزشکی مراجعه کرده و علیه ایشان شکایت خود را مطرح کنید.