آیا سایت حق گذاشتن چنین قانونی را دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۹۱ #93789811

با سلام و احترام
من با یک شرکت خدمات طراحی سایت یک قرار داد همکاری حدودا یک سال نیم پیش امضا کردم نحوه همکاری ما بدین صورت هست که من یک محصول خارجی که به صورت برنامه نویسی است رو با دلار میخرم و بعدش اون رو به فارسی ترجمه میکنم و داخل این سایت برای فروش میذارم و مشتریانم پشتیبانی میکنم! این سایت هم حدود ۲۵٪ از فروش هر محصول رو برای خودش بر میداره! همزمان من این محصول رو داخل سایت شخصی خودمم برای فروش گذاشتم که در قرارداد قبلی که من باهاشون امضا کردم از نظر اونا اینکار بلامانع بود! اما به تازگی حدودا ۱ روز هست اومدن قوانینشون رو تغییر دادن و میگن چون موضوع سایت من با خودشون یکی هست باید یا سایتم تعطیل کنم یا اینکه فروشندگی در این سایت بیخیال بشم و محصولاتم هر کدوم از دیگر فروشندها خواستن میتونن به عهده بگیرن و بفروشن!
حالا من نه میتونم سایت خودم تعطیل کنم و نه فروشندگی در این سایت بیخیال بشم چون دو سال هست برای هر دو زحمت میکشم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه در قرارداد اصلی فی مابین شما و شرکت این کار منعی نداشت و ایشان از آن رضایت داشتند چون همکاری شما براساس آن منعقد شده دیگر نمیتوانند آن قرارداد را نقض کرده و شما مطابق همان قرارداد مخیر ب انجام هرکاری ک با قراداد منافات نداشته هستید

سلام و درود، ملاک اصلی مفاد قراردادی است که بین شما و شرکت منعقد شده و براساس آن عمل کنید؛ آرزوی موفقیت.

درود
در صورتی که اختیار قراردادن در سایت خود را طبق قرارداد دارا باشید بلامانع است.

سلام . باید قرارداد شما توسط یک وکیل بررسی گردد و نظر نهایی ارائه گردد مفاد توافق مابین بسیار حائز اهمیت است

با سلام
قراردادهای خصوصی بین اشخاص در صورتی که مخالف قانون نباشد ، نافذ است

ملاک قرارداد اولیه باشما می باشد و نمیتوانند شما را با تغییر قوانین منع کنند

با درود
مطابق قرارداد اگر اختیاری دارید میتوانید اقدام کنید