صرف اینکه مرد به زن شک دارد می تواند به جرم رابطه نامشروع از همسرش شکایت کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۱۹۷ #93763866

با سلام آیا شوهر بخاطر اختلافات خانوادگی و بدون هیچ دلیل و مدرکی میتواند از زنش به جرم رابطه نامشروع شکایت کند و فقط بخاطر داشتن شک از قاضی درخواست پرینت ریزمکالمات زنش را بخواهد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر دادگاه درخواست پرینت مکالمات‌راقبول نمی کند

اگر ایشان شکات رابطه نامشروع کند و درخواست پرینت اس ام اس های شما را نماید پیگیری میشود

با سلام وقت بخیر
خیر ، صرف شک کردن ضمانت اجرای قضایی ندارد ولئ اینکه همسرتون شکایت روابط نامشروع درمراجع قضایی مطرح کند و قاضی دستور پیرینت مکالمات را از مخابرات بدهد درصورت اثبات قابل پیگیری می باشد .