همسر من پولی به حساب من واریز نکرده داخل پرینتی که به دادگاه ارائه داده اسم و شماره حساب من باید باشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۸ #93757125

سلام ابلاغیه ای در سامانه سنا برای من اومده که داخلش نوشته :
( رای قاضی محترم )
در خصوص دعوی خانم .........به طرفیت آقای .....
به خواسته مطالبه نفقه زوجه از تاریخ ۲۵/۱۲/۱۳۹۷ لغایت صدور حکم با احتساب خسارات ناشی از دادرسی و هزینه کارشناسی فعلا مقوم به ۱۱/۰۰۰/۰۰۰ریال طبق نظریه کارشناس رسمی نظر به جامع اوراق و محتوای پرونده از جمله دادخواست تقدیمی و اظهارات خواهان و ملاحظه رونوشت مصدق سند نکاحیه به شماره .......مورخه ۲۵/۱۱/۱۳۹۷ دفتر ثبت ازدواج به شماره .... کرج که رابطه و علقه زوجیت دائم میان متداعیین را محرز و مسلم می نماید و عنایتا به ماده ۱۱۰۲ قانون مدنی که اشعار داشته همینکه نکاح به طور صحت واقع شد رابطه زوجیت بین طرفین موجود و حقوق و تکالیف زوجین مقابل همدیگر برقرار میشود و اینکه در عقد دائم نفقه زن به عهده شوهر می باشد و هم اینکه عقد نکاح مثبت نفقه است و هم اینکه خوانده با وصف ابلاغ قانونی در شعبه حاضر و پرینت بانکی را که حکایت از پرداخت مبالغی به حساب زوجه دارد را ارائه دادند ولی مدرکی که دال بر نشوز زوجه باشد را ارائه ننموده است و همچنین با ملاحظه نظریه کارشناس رسمی دادگستری به شماره .........که با وصف ابلاغ به طرفین مصون از ایراد و اعتراض باقی و با توجه به نظریه مشورتی اعضا و گواهی گواهان حاضر درجلسه لذا به نظر دعوی مطروحه را وارد تشخیص داده و استنادا به مواد ۱۹۸ و ۵۰۲ و ۵۱۵ و ۵۱۹ قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب ۲۱/۱/۱۳۷۹ و ۱۶/۹/۱۳۹۴ حکم به محکومیت خوانده به پرداخت مبلغ ۵۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال از تاریخ ۲۵/۱۲/۱۳۹۷ لغایت ۲۵/۱۰/۱۳۹۸ ( زمان صدور حکم ) بابت نفقه معوقه زوجه با کسر مبلغ ۳/۷۵۰/۰۰۰ ریال واریزی توسط زوج طبق پرینت ارائه شده و مبلغ ۱/۵۰۰/۰۰۰ ریال هزینه کارشناسی و مبلغ ۷۳۶/۳۰۰ ریال هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل طبق تعرفه در حق خواهان اصدار و اعلام میگردد. ضمنا اجرای حکم منوط به وصول حقوق دولت و ابطال تمبر مازاد بر تمبر باطل شده توسط خواهان می باشد رای صادره حضوری بوده ظرف ۲۰ روز قابل تجدید نظر در محاکم عمومی حقوقی شهرستان کرج
می باشد .....
لطفا راهنمایی کنید که متن بالا یعنی چی و چطور میشه بفهمم که پرینت مبلغ واریزی به چه حسابی و به نام چه کسی واریز شده چون من فقط دو تا بانک حساب دارم و پولی هم به حسابم واریز نشده

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مطمئن هستید مبالغ واریزی به حساب شما واریز نشده ظرف مهلت ۲۰ روز ازتاریخ ابلاغ یه پرینت بانکی اعتراض نمایید

سلام
مشکل شما از طریق مشاوره قابل حل میباشد. لطفا در قسمت مربوط به مشاوره تلفنی ثبت سفارش نمایید.