چگونه میتوانم پولمو بگیرم و این که اگه من بخوام قولنامه رو باطل کنم، باید چی کار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۲۰۸ #93752641

سلام

بنده در اسفند ۹۷ یک دستگاه پژو ۴۰۵ به یه نفر که همشهریمه فروختم ۲۶ میلیون و ۵۰۰ حین نوشتن قرارداد و قول نامه به بنده پرداخت نمودند و یک میلیون هم برای زمان انتقال سند در محضر نگه داشته اند,پس از ۴ ماه هنوز ایشان نسبت به انتقال سند اقدام نکرده ولی خودرو فک پلاک شده است، مدارک خودرو به خریدار در اسفند سال قبل تحویل داده شده ولی با این حال نسبت به انتقال سند و پرداخت یک میلیون بی اعتنا بوده و در هنگام تماس با ایشان، امروز و فردا میکنند.

بنده چجوری میتوانم پولمو بگیرم و این که اگه من بخوام ماشین رو دوباره از ایشان بگیرم و قولنامه رو باطل کنم، باید چی کار کنم؟

نه پولمو میده، نه ماشین رو برمیگردونه تا پولشو بدم.

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند و مطالبه ثمن را بدهید

با سلام
عقد بیع لازم است یعنی طرفین حق فسخ کردند آنرا ندارند بنابراین شما فقط می توانید با درخواست مطالبه ی وجه بقیه ی مبلغ قرارداد را مطالبه نمایید

با سلام و احترام
معامله واقع شده قابل ابطال نمی باشد لیکن میتوانید به باقی مانده ثمن دادخواست مطالبه وجه دهید

ابطال قولنامه منتفی است . فقط می توانید الباقی پول ماشین رامطالبه کنید

بیع قطعی و ماشین قابل برگشت نیست برای الباقی ثمن دادخواست مطالبه بدهید.