ایا نامه خروج از شرکت در دادگاه ارزشی برای دادگاه دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۰ #93750009

با سلام خدمت وکلای محترم و خسته نباشید .یک سوال بسیار مهم و حیاتی دارم خواهش مکنم بنده را دقیق راهنمایی کنید.من مدرک مهندسی دارم و مخاهم مدرک خود را به ازای دریافت مبلغی پول که قبلا به تفاهم رسیده ایم اجاره بدهم و قرارداد همکاری را در چند روز اینده خواهم نوشت؟خواستم بدونم که ممکن است در اینده برای من مشکل مالیاتی پیش اید متن قرار داد را چگونه باید بنویسم تا اگر در اینده به دادگاه احظار شوم بتوانم از خود سلب مسولیت کنم در ضمن پیمانکار به من گفته نامه خروج از شرکت به من میدهد ولی من میترسم باز هم در اینده به دردسر بیفتم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر صورت مسئولیتی به همراه خواهد داشت که قابل سلب در برابر ثالث نیست

سلام
البته باید نوع شرکت مشخص باشد و
میزان مسولیت شما بستگی به نوع شرکت و میزان سهام شما دارد ، ضمنا در این خصوص امکان سلب مسولیت وجود ندارد

سلام،شما باید از وکیل متخصص در امر قراردادنویسی کمک بگیرید تا تمامی نکات در جلسه حضوری به شما گفته شود.

بسته به مسئولیت اعطایی دارد و به هر صورت امکان سلب مسئولیت های قانونی نمی باشد

بله چه بخواهی وچه نخواهی شرکت و اعضای شرکت در قبال اشخاص ثالث و دولت در نتیجه عملکرد خود وشرکت مسئولند.وباید پاسخگو باشند.

با سلام
طبق تجربیاتی که بنده در زمینه این گونه پرونده ها دارم توصیه می کنم انجام ندهید چون شما را مدیر عامل قرار می دهند و مدیر عامل هم نمی تواند بگوید بنده مسولیتی ندارم این یک مشکل از چندین مشکلی هست که ممکن هست پیش بیاید