چه کاری باید انجام بدم که به کذب نتونه شکایت کنه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۳۳ #93744386

سلام
بنده ۱۳ سال ازدواج کردم از همان روز اول خانمم اقرار و صابت کرد که بنده رو نمیخاد هم به صورت عملی هم شفایی گفت هر سال چند بار به قصد طلاق خونه پدری میره بعد از یک مدت یا نمیره دادگاه یا میره شکایت همه چی میکنه جوز طلاق میگه شما باید طلاق بدین بنده هم وضعیت مالی خوبی ندارم که این کار رو انجام بدم الان هم ۳ شکایت هم زمان کرده قانون ما هم طی این چندین باری که رفتم دیدم فقط به حرفهای زن احمیت میده یا بخاطر سورت فریبنده یا بعضیام اشک تمساح خاستم ببینم چکاری باید انجام بدم که ایشون نتونه دوباره به کذب فریب دادگاه کلانتری رو مجاب کنه بیان در خونه بنده یک پسر ۸ ساله دارم که زنگ میزنه بهش اون رو هم تحدید به زندان میکنه ایشون ۴ خواهر داره ۳ طلق گرفتن خودش ۴ دوستاش بیشترشان طلاق گرفته پدر مادر مشوق بخاطر پول مفت که به جیب زدن از قبلیا بنده چه کاری باید انجام بدم که به کذب نتونه شکایت کنه یا کلانتری رو بیاره دم خونه ابرو ریزی تا الان همیشه رفتم دادگاه ولی برا این ۳ شکایت نرفتم دیگه خسته شدم. توضیح ممنون و خسته نباشید

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. بدوا نوع دعاوی را مشخص ننموده اید. اینکه با چه عناوین و موضوعاتی شکایت میکند اهمیت دارد. در خصوص دعاوی خانوادگی نیز می بایست شما نیز اقدامات قانونی را انجام دهید. به عنوان مثال اثبات نشوز ایشان می تواند شما را در مسائل مالی یاری نماید. در خصوص دعاوی کیفری نیز طرح دعاوی بی اساس همیشه امکان پذیر است اما عدم دفاع شما، وضعیت را نا هموارتر خواهد کرد. اگر زوجه تنها قصد دریافت مهریه دارد بهتر است به جای کناره گیری ، شما نیز متقابلا اقدام نمایید. چراکه در صورت محکومیت، محتمل است زوجه با دریافت حق و حقوقات درخواست طلاق نماید.

سلام زوجه درصورت عدم پرداخت نفقه کافی میتونه اقدام قانونی بکنه ومهریه هم مطالبه بکنه وشمانیزدرخصوص ترک منزل بدون عذرموجه میتوانید اظهارنامه و دادخواست تمکین بدهید

باسلام واحترام زوجه بابت نفقه ومهریه میتواند اقدام نمایید وشما ملزم به پرداخت میباشید درصورت عدم تمکین وتهدید شما نیز میتوانید اقدام نمایید

درود
زوجه شما میتونه علیه شما شکایت کنه کذب بودن یا نبودن بستگی به دفاعیات خودتون داره اگر بی دلیل منزل را ترک نموده واز شما تمکین نمیکند قانون از شما حمایت میکند

سلام متاسفانه در متن سوال به چند مورد اشاره نکردید؛ اگر در منزل استیجاری زندگی میکنید و بعد از ازدواج مالی مثل خودرو یا خانه و زمین خریداری نکرده اید شما امکان اقامه طلاق رو دارید، صرف نظر از این مضووع شما می توانید چنانچه منزل مناسب و وسایل ضروری زندگی دارید اقدام به اقامه دعوا تمکین نمایید، در مقابل دعاوی که ایشان ممکن ااست مطرح نماید عمده دعوای مطروحه مطالبه نفقه و ترک انفاق است که شما می توانید با واریزی ماهیانه حدود ۷۰۰ ۸۰۰ تومن به حساب ایشان مانع اقامه چنین دعاوی شوید در خصوص سورفتار ایشان و تهدید فرزند نیز میتوانید ا ضبط صدای ایشان اقدام به اقامه دعاوی حقوقی و کیفری نمایید

متاسفانه نمی توانید مانع شکایت ایشان شوید. باید ادعایی ایشان بررسی شود. اگر شکایت کیفری مطرح کردند و منع تعقیب خورد می توانید تحت عنوان افترا شکایت نمایید