برای شکایت از کارفرما می توان به اسکرین شات پیام ها استناد کرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۹۷۲ #93730536

با سلام و احترام
آیا می‌توان به استناد اسکرین شات از گفتگو درباره دستمزد کارفرما با کارگر از طریق اداره کار از کارفرما شکایت کرد ؟ قراردادی بین کارفرما و کارگر وجود نداشته و فقط در بحث مالی همین پیام ها در زمان تسویه رد و بدل شده است
با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اداره کار تنها مرجع شبه قضایی است که اسکرین شات و شهادت شهود را نمیپذیرد

ادله اثبات دعوا اقرار و شهادت شهود و اسناد رسمی شهادت شرعی و علم قاضی میباشد اسکرین شات از پیامک خط تلفن جزئ امارات قضایی هم محسوب نمیگردد چه برسد به اینکه بعنوان دلیل ارایه شود

اسکرین شات اماره است و مدرک معتبری نیست ولی برای شکایت از کارفرما صرف قرارداد کفایت میکند

اسکرین شات ، یک اماره است که درکنار دیگردلایل به شما کمک میکند
وقتی رابطه کارو کارگری با تنظیم قرارداد برقرار می باشد
لذا نیازی به گفتگو درمورد دستمزد نیست چون یکی از شرایط قرارداد کار تعیین دستمزد کارگر می باشد
درصورت بروز اختلاف هیات تشیخیص اداره کار در تعیین آن صالح می باشد

بله میتوان بعنوان اماره به آنها استناد نمود

در صورت نداشتن قرارداد هیات های رسیدگی به روابط کار به استناد قانون کار صرفا به حداقل های قانونی رای خواهند داد. در صورتی که مدعی بیش از حداقل ها هستید به حقوقهای واریزی قبل یا اعلام حقوق به تامین اجتماعی بابت سابقه بیمه و یا بازرسی کار استناد کنید.
اسکرین شات و شهادت شهود با توجه به ایین دادرسی کار جز ادله استنادی محسوب نمی شود.

اسکرین شات ، یک اماره است که درکنار دیگردلایل به شما کمک میکند . وقتی رابطه کارو کارگری احرازشود . نیازی به گفتگو درمورد دستمزد نیست