در ملکی که از طرف پدر در زمان حیات به دوفرزند فروخته شده آیا میتوان ادعایی داشت؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۸۳ #93724978

باسلام زمانیکه من و برادرم ۶ سال سن داشتیم پدرم خانه را به صورت قولنامه به ما فروخته و داخل قولنامه قیمت ملک تعیین شده و نوشته شده تمامی مبالغ گرفته شد در صورتی که مبلغی گرفته نشده چونکه خواست پدرم فقط این بوده که خانه به نام ما باشه و همینطور مادرم و سه شاهد امضا کردند.۱_خواستم بدونم الان برادران و خواهران ناتنی ما با اعتراض و شکایت میتونند خانه رو از دست ما بگیرند ۲_ومن در مورد قیمت ملک به قاضی چی باید بگم؟؟ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود برای اظهار نظر باید مفاد مبایعنامه تنظیمی مورد بررسی قرار گیرد.

با سلام طبق قانون قاضی باید اراده واقعی طرفین قرارداد را تشخیص دهد و اگر آنرا هبه یا صلح تشخیص داد قرارداد معتبر است

سلام ،باید مفاد مبایعه تنظیمی بصورت دقیق بررسی گردد....

سلام چنانچه اموال در زمان حیات ایشان انتقال یافته دیگر جزو ماترک نیست ک ادعایی در خصوص آن پذیرفته باشد

با سلام یکی از شرایط اساسی صحت معاملات اهلیت میباشد شما در زمانه انجام معامله شش سالتان بوده و صغیر بوده اید بنابراین به نظر شرایط معامله را نداشته‌اید ضمن اینکه باید قرارداد بین شما کاملا بررسی گردد تا اظهار نظر دقیقی صورت گیرد

با سلام ،باید مفاد مبایعه تنظیمی بصورت دقیق بررسی گردد.

برای تنظیم مبایعه نامه و انعقاد عقد بیع یکی از شرایط آن داشتن اهلیت است با توجه به اینکه در زمان تنظیم مبایعه نامه صغیر بوده اید شرایط صحت معامله وجود ندارد