برادرم شکایت کرده و زمین ها را و اجرت المثل آن ها را از ما می خواهد، آیا میتوانیم سند را باطل کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۹ #93723520

سلام . پدر من ۲۵ سال قبل تعدادی زمین کشاورزی به من و برادرم به عنوان ارث داده است و ما آنها را فروخته ایم و خود پای قولنامه عادی فروش زمینمان را اثر انگشت گذاشته است . یکی دیگر از برادرانم ۱۰ سال قبل از پدرم با وکالتی که گرفته است و تحت عنوان خرید زمین ها از پدرم سند را به نام خود زده است . حالا که پدرم فوت کرده برادرم شکایت کرده و زمین ها را و اجرت المثل آن ها را از ما می خواهد قاضی دستور بررسی اثر انگشت داد بعد از کارشناسی اثر انگشت برگه های ما که مربوط به پدرم بوده آیا ما باتوجه به اینکه قبل از او زمین ها را فروخته ایم و او بعد از ما با وکالت سند زده است آیا می توانیم سند او را باطل کنیم و یا زمین های فروخته شده خود را از سند او کم کنیم ؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
اگراثبات شودقبل ازوکالت ملکیت اراضی به شماواگدارگردیده است بله می توانیدابطال اسنادرابخواهید.