می توان که فقط از مادر شکایت کرد و پدر را عفو کنیم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۰ #93705427

با سلام، حدود ۱۰ سال پیش پدر و مادری با همکاری همدیگر به بدن یک بچه جراحت وارد می کنند که به احتمال زیاد از طریق نامه پزشکی قانونی قابل تشخیص می باشد آیا با فرض اینکه پزشک قانونی تایید کند می توان گفت که فقط از مادر شکایت داریم و پدر را عفو می کنیم و آیا مادر قصاص میشود و اینکه آیا نیاز به شواهدی غیر از خانواده دارد این موضوع؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتوانید اثبات کنید حتما علیه مادر شکواییه ایی تقدیم کنید

با سلام
در صورت داشتن گواهی پزشکی قانونی و نیز شهادت شهود یا هر دلیلی که اثبات ادعای ضرب و جرح نماید میتوان به طرفیت هر شخصی که توسط ایشان ضرب و جرح انجام شده اقامه دعوی نمود .

باسلام درصورتی که اثبات شود و عمدی نیز باشد میتوانید برعلیه مادر شکواییه تنظیم نمایید.

درود
شما صرفا می توانید در صورتی که مرور زمان شکایت در خصوص شکایت شما مجری نشده علیه مادر شکایت کنید و از پدر شکایت ننماید. لیکن صرف نامه پزشکی قانونی کفایت نمی کند‌.

با اثبات وقوع جرم با ارائه شواهد و مستندات شکایتی علیه مادر تنظیم نمایید تا با استعلام نظر و بررسی پزشکی قانونی رسیدگی صورت گیرد و درنهایت متهم ب پرداخت دیه محکوم خواهد شد همچنین در صورت عدم شکایت از پدر مسئولیت کیفری شامل ایشان نخواهد شد و احتیاج ب کار خاص دیگری نیست

با فرض عدم شمول مرور زمان شکایت ، میتوانید علیه مادر به تنهایی شکایت کنید و به دیه محکوم خواهند شد

در صورت اثبات موضوع جرح به بدن کودک از طریق پزشکی قانونی می توانید صرفا از مادر شکایت کنید در صورتی که علیه پدر شکایت نکنید نیاز به عفو نیز نخواهد بود