اجرت المثل تعلق میگیره به زنی که منزل را یک ساله ترک کرده؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۴ #93623426

خانومم یک ساله رفته بعد یک سال رفته شکایت اجرت المثل کرده از بنده الان ابلاغیه اومده میخواستم ببینم نرم مشکلی برام درست میشه یا باید حتمان برم بعد چجوری هست بهش تعلق میگیره بعد از اینکه یک ساله رفته من شکایت عدم تمکین کردم ازش ولی خوب زنگ زد که میام سرخونه زندگی منم دیگه پیگیر شکایتم نشدم الان اون شکایت که نیمه کاره ولش کردم به درد میخوره اگه میشه منو راهنمایی کنید که چیکار کنم برم نرم میتونه شکایت کنه کلی بگید ممنون میشم بچه نداریم

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم اثبات ترک منزل همسر از سوی شما ، اجرت المثل ایام زوجیت به ایشان تعلق خواهد گرفت

با سلام
نفقه و اجرت المثل زمانی به زوجه تعلق نخواهد گرفت که عدم تمکین زوجه ( نشوز ) برای دادگاه محرز گردد .

بی توجهی به ابلاغیه های دادگاه جهت حضور درجلسه بعنوان متهم قطعا به ضرر شما خواهدبود
بهتراست در جلسه حضور داشته باشید.
اگر ثابت کنیدایشان ترک منزل کرده دراین مدت نفقه واجرت به وی تعلق نمی گیرد.

درود برشما
بی توجهی به اخطاریه های دادگاه جهت حضور درجلسه در مقام خوانده قطعا به ضرر شما خواهدبود وبهتراست خود یا وکیل منتخب شمادر جلسه حضور داشته باشید.اگر ثابت کنیدایشان ترک منزل کرده دراین مدت نفقه واجرت به وی تعلق نمی گیرد.

اجرت المثل ایام زوجیت به وی تعلق می گیرد و در مورد عدم تمکین مجدد باید درخواست بدهید

باسلام.
حتما مراجعه کنید و حضور داشته باشید در غیر این صورت حکم علیه شما صادر میشه.
باید پرونده کامل مطالعه بشه بعد نظر در مورد اجرا المثل داد.
در مورد عدم تمکین اگه زن اعلام حضور کرده بی اثر خواهد شد

اجرت المثل ایام زندگی مشترک قبل از این یکسال به ایشان تعلق میگیرد