ارجاع پرونده به دادیاری به چه دلیلی میباشد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۲,۷۲۸ #93572

با عرض سلام...
حساب بنده حدود 6 ماه پیش مسدود شد.با پیگیری های انجام شده شخصی که شکایت کرده بود از بنده(به جرم کلاهبرداری)متوجه بی گناهی من شد و شکایتش را پس گرفت.اما بعد از 6 ماه هنوز حساب مسدود است.با پیگیری هایی که خود شاکی انجام داد بهش گفتن پرونده پیش دادیار هستش و باید حتما خود شخص یعنی بنده برای پیگیری برم.(فرم پس گیری شکایت هم موجوده )حالا سوال من اینه:
1-با اینکه شاکی به اشتباه از بنده شکایت کرده و خودشم رفته شکایت پس گرفته اما چرا هنوز پرونده پیش دادیاره؟
2-هیچ احضاریه ای برای بنده نیامده(چون یه شهر دیگس با اینکه شاکی رضایت داده اگه نرم چی میشه؟
3-و سوال آخر اینکه آیا وقتی شاکی شکایتش را پس میگیره پرونده بعد از مدتی چی میشه؟

با تشکراز شما

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادیار ممکنه برای تحقیقات بیشتر ویا قابل گذشت بودن جرم ویا هرعنوانی که به نتیجه نهایی ختم شود اقدام به ارجاع پرونده نماید وبا هماهنگی دادستان می تواند باشد

با سلام، کلاهبرداری از جرائم غیر قابل گذشت است بنابراین جنبه عمومی جرم هنوز هم باز است و دادیار می تواند تحقیق کند

کلاهبرداری از جرایم غیرقابل گذشت بوده و با وجود رضایت شاکی،دادسرا موظف به رسیدگی است و باید حضورا به شعبه مراجعه کنید.

کلاهبرداری از زمره جرایم غیر قابل گذشت می باشد و‌با گذشت شاکی پرونده بسته نخواهد شد .

باسلام جرم کلاهبرداری از جرائم دارای جنبه عمومی است بایستی حضوری به دادسرا مراجعه نمایید.

با سلام و احترام

اگر رضایت داده باشد جنبه عمومی جرم باقی است ولی اگر به طور کلی از شکایت خود منصرف و آن را استرداد نماید باید برای شما منع تعقیب صادر گردد.

کلاهبرداری یکی از جرایم غیر قابل گذشت است و صرف رضایت شاکی بعد از شکایت برای موقوفی تعقیب کافی نیست