آیا بانک میتواند دیه را توقیف کند درحالی که نماینده برای دیه گرفتیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۳ #93550665

درحالی که من ضامن هستم و آیا برای در خواست توقیف دیه درخواست توقیف اموال دارند یا درخواست را توقیف دیه مینویسند و مراحلش چقدر طول میکشد تا توقیف کنند دیه را؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان توقیف وجود دارد

بسته به روند پرونده دارد اگر در مرحله اجرای حکم و یا تامین خواسته شود، توقیف زمان کوتاهی خواهد داشت

سلام درخواست توقیف دیه صراحتا به اجرای احکام اعلام میشود و بلافاصله دستور توقیف دیه و واریز ب حساب دادگستری صادر و ب مرجع مذکور اعلام میگردد .چنانچه تامین خواسته مطرح شده باشد سریعا انجام میشود در غیراینصورت پس از طی مراحل دادرسی و ارجاع ب احرای احکام امکانپذیر است ک زمان بر خواهد بود

بادرود امکان توقیف وجود دارد

پرداخت دیه از نظر قانون پرداخت کنند ان باید پول در حساب بانکی دادگاه اجرای احکام صادر تودیع نماید در خصوص توقیف به علت بدهی بله امکان دارد بانک به کلیه بانک های عامل دستور داده باشه حکم توقیف اموال شمارو داره هرگونه وجوع نقدی شما ضبط شود

سوال نامفهوم هست ، اما اگر منظورتون هست که دیه بابت وجود دین، قابل توقیف هست پاسخ مثبت است .