جهت حصر وراثت، درصورتیکه یکی از وراث کارت ملی و شناسنامه ارایه نکند، راه حل چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۹۷۰ #93550499

سلام
قبل فوت مادرم، بخاطر دریافت وام جانبازی یک خانه بنام مادرم در رهن بانک خریدم. خانه را قولنامه با کد رهگیری و اثر انگشت ۳ تا از وراث و وکالت ۳۰ ساله از دفترخانه بنام خودم کردم. فی‌الحال که مادرم فوت شدن یکی از وراث که قولنامه را هم اثر انگشت زده از دادن کارت ملی و شناسنامه برای حصر وراثت با بهانه گم کردن، خودداری میکند. حال چه مراحلی را باید طی کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی حصروراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی یکی ازوراث ازارایه مدارک شناسایی امتناع می کند . شورای حل اختلاف اززاداره ثبت احوال استعلام می گیرد .

سلام به شورای حل اختلاف درخواست حصر وراثت بدهید . در خصوص ورثه و مشخصات آنان از ثبت احوال استعلام انجام می شود .

با سلام شما میتوانید دادخواست حصر وراثت خویش را مطرح نموده و در خصوص هریک از ورثه که از ارائه مدارک شناسایی خویش امتناع ورزیدند تقاضای استعلام از اداره ثبت احوال را مطرح نمایید و پس از جوابیه ثبت احوال و صحت ادعای شما نسبت به مشخصات و تعداد وراثت حکم حصر وراثت صادر می گردد

باید از طریق دادگاه، اقدام حقوقی کنید
اولا اثبات کنید خانه به شما تعلق دارد ثانیا استنکاف برادرتان را نیز اثبات کنید
دادگاه به نفع شما رای خواهد داد

با سلام، شما به عنوان ذینفع میتوانید به شورای حل اختلاف محل اخرین اقامتگاه متوفی مراجعه نمایید و درخواست انحصار ورثه خود را مطرح نمایید و شورای حل اختلاف در صورتی که بعضی از وراث از دادن مدارک هویتی خود امتناع نمایند از ثبت احوال محل استعلام میگیرد و مشکل شما حل خواهد شد.