برای دریافت مهریه ام کجا باید مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۸۶ #93532425

سلام.همسرم فوت کرده و ورثه ارث خودشون رو ۶ماهه که گرفتن.حالا من برای دریافت مهریه ام کجا باید مراجعه کنم و چه پروسه قانونی باید طی بشه؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
ابتدا گواهی حصر وراثت بگیرید
سپس از طریق دفتر ازدواج اجراییه مهریه بدهید

با سلام ابتدا بایستی گواهی انحصار وراثت اخذ شود و پس از آن با مراجعه به دفتر ازدواجی که ازدواج به ثبت رسیده و سپس اداره ثبت محل اگر اموالی بنام متوفی باشد توقیف خواهد شد و پس از آن با اخذ گواهی اداره ثبت و تنظیم دادخواست مطالبه مهریه و منضم نمودن انحصار وراثت و سند ازدواج و گواهی اداره ثبت در دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و در نهایت در دادگاه محل اقامت شما رای صادر و اجرا خواهد شد و چون مهریه جز دیون ممتاز می باشد ابتدا تمامی مهریه شما از اموال متوفی باید پرداخت گردد.

بامدارک شناسنامه و سند ازدواج به دفترازدواجی که سند درآنجا تنظیم شده مراجعه و درخواست صدور اجراییه میدهید تا وارد پروسه رسیدگی و توقیف سهم الارث شود

با سلام
بهترین کار اقدام برای مطالبه مهریه ، قبل از تقسیم سهم الارث بود حال که سهم الارث تقسیم شده لذا کار قدری سخت خواهد شد و برای مطالبه مهریه بایستی از طریق دفترخانه ای که ازدواج نموده اید جهت این امر اقدام بفرمایید و نیز با تنظیم دادخواستی مبنی بر مطالبه مهریه به طرفیت وراث اقامه بفرمایید .

سلام
سایر وراث از چه طریقی سهم الارث خود را دریافت کردند .
اگر انحصاروراثت انجام دادند مسلما اگر همسر عقد دائم بوده اید حتما اسم شما را به عنوان همسر در داخل انحصار وراثت درج شده و شما به جز مهریه از سایر ماترک هم ارث مرحوم میبرید .
ولی اگر عقد موقت بوده باشید شرایط فرق میکند .

درابتدا که با داشتن مدارک لازم و با حضور در دفترخانه درخواست برگ اجراییه را بخواهید
بعد از آن به اداره ثبت شهرتان برای اقدامات بعدی مراجعه نمایید

سلام
ابتدا برای اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید و سپس با تکمیل مدارک به دفترخانه مراجعه و بعد جهت اجرا به اداره ثبت مراجعه نمایید