تهدید و رسوا کردن از طریق فیلم ساختگی برای فرار از مهریه و نفقه چقدر مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۸۰ #93511

سلام خانمی هستم که حدود 1 سال و سه ماه با مردی که دو فرزند دارد ازدواج کردم و این شخص منو برای زندگی به شهر دیگه برد بعداز حدودا یک ماه من تصمیم گرفتم برای تصفیه حساب کاری بیام تهران اما من تا امدم تهران همسرم زن سابق خود را به خونه و زندگیه من راه داده ایشان دوروز هم در غیاب من در منزل من سکونت کرد .بعد از امد من از تهران همسرم دیگه به من توجهی نکرد مدام فحشم میداد تحقیرم میکرد .کتکم میزد حتی خرجی هم بهم نمیداد بعد از چند هفته یک شب که داشتم خونرو و اشپزخانه رو تمیز میکردم قاشق و چاقو هارو جابه جا میکردم دیدم همسرم از رختخواب بلند شد و گوشیو به سمت من گرفت گفت تو قصد جون منو کردی منم ترسیدم وگریه کردم گفتم این چه کاریه شوخیت گرفته بعد اون قضیه هرچی میگفتم میگفت زیادی حرف بزنی و کاری کنی و مهریه و نفقه بخوایی با این فیلم رسوات و محکومت میکنم .میخواستم بدونم این آقا میتونه کاری کنه؟ البته الانم بندرو از خونم بیرون کرده و گفته نمیخوامت خط قرمز من بچهام هستند .الان 1 ماه 7 روز خونه پدریم هستم حتی برای نفقه اقدامی نکردم میترسم.

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ایشان نمیتوانند اقدامی علیه شما کنند.

لذا میتوانید برای مطالبه مهریه خود اقدام کنید.