آیا بعد از گذشت مدتی زوجه میتواند طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۲۹۴ #93507639

درود
اگر زوج نخواهد همسرش را طلاق بدهد به هردلیلی زوجه در چه صورت میتواند اثبات شروط ۸ گانه سند ازدواج را برای طلاق دهد در صورتیکه هیچکدام از شروط را زوجه ندارد برای طلاق

زوجه منزل مشترک را ترک نموده
ثمره آنها یک فرزند ذکور هست دارای سن ۶ سال
زوج چه اقداماتی می تواند انجام دهد؟؟؟
آیا بهتر است الان که زوجه منزل را ترک کرده نفقه برای او واریز شود که فردا در دادگاه اعلام ندادن نفقه نکند؟؟؟

بدرود

خدا قوت

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر زوجه بتواند عسر و حرج خود را اثبات نماید می تواند طلاق بگیرد

بنام خدا،نفقه را پرداخت نمایید.زوجه در صورت اثبات عسر و حرج میتواند خود را مطلقه سازد.

باسلام
دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید‌
نفقه ماهانه مبلغی پرداخت گردد
بدون دلیل قانونی امکان طلاق گرفتن وجود نخواهد داشت

سلام ضمن پرداخت نفقه به ایشان اقدام لازم در جهت عدم نشوز زوجه را انجام داده و پس از اثبات نیاز به پرداخت نیست در ضمن زوح هروقت اراده کند می‌تواند همسر خود را طلاق دهد مشروط بر پرداخت حقوق مالی زوجه و زوجه هم علاوه بر تحقق شروط مندرج در نکاح‌نامه در صورت اثبات عسر و حرج زندگیش می‌تواند دادخواست طلاق را ارجاع دهد.

بااحترام
الزام به تمکین نمایید

با سلام
تا زمانی که حکم قطعی در مورد نشوز زن صادر نشده باشد بایستی نفقه را پرداخت نماید

سلام در این شرایط اصولا تنها راه زوجه طلاق خلع با اثبات کراهت است
زوج نیز می‌تواند اقدام به طرح دعوای الزام به تمکین نماید و تا زمان اثبات تمکین ماهانه مبلغی بعنوان نفقه واریز نماید