به غیر مهریه چیزی بهم میرسه و اینکه با وجود توانایی پرداخت آیا میتونه نده و یا قسط بندی کنه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۴۷ #93494473

سلام.
همسر من زن صیغه کرده و من میخوام طلاق بگیرم. تقریبا ۱۵ ساله ازدواج کردیم و دو دختر ۵ و ۳ ساله داریم مهریه ام هم ۱۴ سکه هست. وضع مالی همسرم خوبه. میخوام بدونم به غیر مهریه چیزی بهم میرسه و اینکه با وجود توانایی پرداخت آیا میتونه نده و یا قسط بندی کنه؟ همچنین حضانت فرزندان به چه صورته؟ ایا میتونه حضانت نده بهم. در صورت حضانت ندادن من به چه صورت میتونم بچه هامو ببینم؟ با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست طلاق میتوانید بدهید . مهریه با معرفی اموال قابل وصول است . اجرت المثل ایام زندگی مشترک نیز تقاضا نمایید . حضانت فرزندان تا ۷ سالگی با شماست و بعد ان تاسن بلوغ با پدر و شما حق ملاقات دارید . مگر اینکه عدم صلاحیت پدر را اثبات نمایید.

اجرت المثل ایام زوجیت مشترک نیز به شما تعلق می گیرد و اگر شروط ضمن العقد را امضاء نموده اید حق طلاق شما نیز محرز است

با سلام
میتوانید دادخواست مطالبه نفقه معوقه، مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت و مطالبه نصف دارایی در صورتی که در عقدنامه قید شده را بنمایید
ضمنا حضانت تا ۷ سالگی با مادر و پس از ان با پدر است
مگر هریک از انها صلاحیت حضانت طبق نظر دادگاه نداشته باشند

شما می‌توانید با معرفی اموال وی مهریه خود را از اموال برداشت نمایید اجرت المثل ایام زندگی مشترک سالی یک تا یک و نیم میلیون به شما تعلق می گیرد حضانت فرزندان مشترک تا پایان هفت سال با مادر است و ۷تا۹ سال با پدر و پس از آن خود فرزندان تصمیم می‌گیرند.

سلام
۱-میتوانید در خصوص مطالبه ی نفقه معوقه و اجرت المثل و نصف دارایی ایشان نیز اقدام نمایید.
۲-حضانت فرزندانتان تا ۷ سالگی با شما و از ۷ تا ۹ سالگی با پدر و پس از ان خودشان اقدام به تصمیم گیری خواهند نمود.

با سلام
در مورد ازدواج بدون اذن همسر و دادگاه شما می توانید بر اساس شروط ضمن عقد در سند نکاحیه اقدام نمایید و در صورت اثبات علاوه بر مهریه سایر حقوق خود را دریافت نمایید. در مورد حضانت فرزندان تا ۷ سالگی نزد شما می مانند و بعد به پدر واگذار می شوند ولی ایشان با توجه به دختر بودن می توانند در سن ۹ سالگی مشخص نمایند که با پدر یا مادر زندگی نمایند