به کجا شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۱ #93482558

سلام خسته نباشید
من از سه نفر شکایت دارم و این سه نفر هر یک در جایی هستن و خودم هم در یک شهر دیگر
ایا میتوانم در شورای حل اختلاف شهر خودم از هر سه شکایت کنم تا انها به انجا بیایند؟
جرم کلاه برداری کارفرما هست که به دستور او و به وسیله یک شخص دیگر انجام شده
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی دارد.

در امور کیفری اصولا مرجع محل وقوع جرم صالح است، همچنین شورای حل اختلاف شایستگی ذاتی رسیدگی به موضوع را ندارد.

در کلاهبرداری محلی که آخرین بار مال برده شده ملاک است

سلام ودرود، اولویت شما در تعیین مرجع صالح، محل وقوع جرم بوده نه محل اقامت مجرم، یعنی جرم کلاهبرداری در کجا اتفاق افتاده

بنام خدا،در کلاهبرداری آخرین محلی که مال مورد ربایش قرار گرفته باید موضوع کلاهبرداری مورد رسیدگی قرار بگیرد.

در محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است .

سلام در کلاهبرداری آخرین مکانی که مال ربوده شده بایدموضوع کلاهبرداری مورد رسیدگی قرار بگیرد.