درگیری دسته جمعی چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۲۳ #93482342

تصمیم نهایی دادسرا. قرار جلب به دادرسی و موقوفی تعقیب یعنی چه. با توجه به اینکه ما رضایت داده و درخواست پشیمانی کرده ایم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام درمورد بعضی ازاتهامات مجرم تلقی و محسوب شدید می بایست ازخوددفاع نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید به خاطر چنیدت اتهام ، برخی تبرئه شدید برخی ها تبرئیه نشدید و رسیدگی ادامه دارد .

با احترام پرونده شما چند اتهام مطرح بوده برای برخی از اتهامها قرار به جلب دادرسی صادر شده و برای برخی دیگر موقوفی تعقیب.

نسبت به برخی اتهامات مجرم شناخته شدید و نسیت به برخی تبرئه شدید

برای برخی از اتهامات مجرم شناخته شدید و باید از خودتون دفاع کنید

یعنی نسبت به بعضی اتهامات تبرئه شدید و نسبت به بعضی مجرم شناخته شدید

قرار صادره باید روئیت شود ولیکن به طور کلی چندین اتهام مطرح بوده که بعضیها از نظر مقام قضایی جرم تلقی و مواردی جرم تلقی نشده و منع تعقیب صادر شده