اگر درخواست انحصار وراثت ثبت بشه حدود زمین مشخص میشه و اختلاف ها حل میشه، آیا واقعا همینطوره؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۱۴ #93461449

سلام و درود...
ما یه زمین مادری داریم(مادر فوت شده) در استان گیلان، الان حدود ۱۵ ساله که هنوز بین وراث تقسیم نشده.
۲ خواهر و ۴ برادر وراث این زمین هستند.
از طرفی یکی از برادرها(برادر بزرگتر) با برادر دیگر اختلاف داره به این دلیل که معتقده اون برادر بخشی از همین زمین مادری رو تصرف کرده(این دو برادر اطراف همون زمین مادری ساکن هستند). دو برادر دیگر هم بخشی از زمین رو تصرف کردن، منتها ادعایی ندارند و اگر بحث انحصار وراثت و فروش زمین پیش بیاد حاضرن که زمین تصرف شده رو پس بدن(این دو برادر در خارج از استان گیلان و در تهران ساکن اند و رفت و آمد شون معدوده). در کل تنها دوقطبی بر روی این ملک بین همون دو برادر اول که عرض کردم وجود داره.
زمین هم سند درست و حسابی نداره، یعنی اگر قرار باشه سندی گرفته بشه باید ملکهای اطراف بررسی بشه تا حدود این زمین مشخص بشه(که مشکل اصلی هم همین حدود زمینه که معلوم نیست کی تصرف کرده یا نکرده)
من حیث المجموع برادران هر کدوم وضعیت مالی پایداری دارند و زیاد به فکر اون زمین هم نیستند اما این خواهراشون هستند که نیاز به این ملک دارند.
سوالات:
۱ - خیلی ها میگن اگر درخواست انحصار وراثت ثبت بشه حدود زمین مشخص میشه و اختلاف ها حل میشه، آیا واقعا همینطوره؟!

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا گواهی حصر وراثت بگیرید

نسبت به اخذ گواهی حصر وراثت اقدام نمایید.

با سلام و احترام گواهی انحصار وراثت با دادخواست همه وراث یا هر یک از آنان از شورای حل اختلاف انجام می شود.در گواهی انحصار وراثت میزان سهم الارث وراث مشخص می شود . اگر بخواهید برای ارث اقدام کنید باید تحریر ترکه نمایید تا اموال مشخص شود

با سلام ابتدا جهت اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید بعد برای تحریرو تقسیم ترکه

بادرودوسلام بدوا به دریافت گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید.

با سلام ،گواهی انحصار وراثت با دادخواست همه وراث یا هر یک از آنان از شورای حل اختلاف انجام می شود.در گواهی انحصار وراثت میزان سهم الارث وراث مشخص می شود . اگر بخواهید برای ارث اقدام کنید باید تحریر ترکه نمایید تا اموال مشخص بشود

ابتدائا نسبت به اخذ گواهی حصر وراثت اقدام کنید.