همسرم منزل رو ترک کرده، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۴ #93459421

سلام وقت بخیر من ۱۰ ساله ازدواج کردم و دو تا پسر دارم این اواخر با خانومم به مشکلات زیادی رسیدیم. البته مادر و خواهر خانومم زیاد دخالت میکنند و اونها ذ هم زندگیه رو به نابودی دارند. ۸ روز پیش من و خانومم با هم درگیر شدیم و خانومم خودزنی کرد. همه چیز آروم شد. دو روز بعد من به دلیل مسایل کاری که راننده کامیون هستم منزل رو ترک کردم. از فردای آن روز خانومم منزل رو با بچه ها ترک کرده و تمامی مدارک از جمله شناسنامه. پاسپورت بنده. عقدنامه. و دو میلیون تومان پول نقد با خود برده. و اطلاعی ازش ندارم که کجاست یعنی ۵ روزه که رفته. و دیشب دو تا بچه رو از طریق آژانس فرستاده منزل ولی خودش نیامده معلوم نیست کجاست....

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درخواست تمکین مطرح فرمائید

باسلام میتوانید دادخواست تمکین مطرح نمایید.البته بهتراست ازقبل آدرس محل سکونت همسرتان را مشخص نمایید.