ایا محروم از حقوق اجتماعی میشه تا چه مدت؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱۵۲ #93439990

سلام وقتتون بخیر
در جرم جعل امضا صورتجلسه عادی قابل گذشت که مجازاتش تعزیری درجه ۶ هست و سه ماه تا یکساله ایا به جزای نقدی تبدیل میشه؟
مجازات تبعی داره؟
در صورت وجود جهات تخفیف مثل کهولت سن یعنی ۶۰ ساله و بیماری تا چه میزان تاثیر گذار است؟
امکان تعلیق یا تعویق وجود داره?
این نوع جعل عمدی است یا غیر عمدی؟
با تشکر.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحت شرایطی حسب نظر مقام قضایی ممکن است...

سلام.بله تحت شرایطی ممکن خواهد بود....

سلام وقت بخیر
تصمیم گیری در ای خصوص با توجه به سایر جهات پرونده در صلاحیت مقام قضایی میباشد.

سلام به نظر امکان تبدیل آن تحت شرایطی حسب نظر مقام قضایی وجود دارد

با درود بله تحت شرایطی ممکن خواهد بود

با سلام بله امکان تبدیل آن به جزای نقدی وجود دارد.

با سلام با وجد شرایطی از قیبل عدم سو پیشینه ، رضایت شاکی و شرایط سنی متهم امکان تبدیل به جزای نقدی و تعلیق مجازات وجود دارد