در صورت اثبات نکردن تهمت، میتوانم اعاده حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۱۹ #93439810

سلام
همسایه ام به من تهمت دزدی زده و با مامور به منزل ما آمده و میگوید که فردا به کلانتری بروم برای پاسخ به سوالات.
آیا در صورت عدم اثبات جرم میتوانم ادعای شرف کنم؟

مشاوره حقوقی افترا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام صرف چنین ادعاهایی بدون وجود قراین و شواهد مظنونیت و اتهام منتج به نتیجه برای شاکی نخواهد شد . مشتکی عنه در صورت عدم اثبات اتهام و سوء نیست طرف مقابل در طرح چنین شکایتی به عنوان مفتری قابل تعقیب خواهد بود. که اثبات سوءنیت هم امری مشکل است.

بله میتوانید اعاده حیثیت نمایید

سلام
نمی توان از شاکی شکایت کرد

نمی توانید ، شاکی به دلیل اینکه گریز و چاره‌ای جز اعلام شکایت نداشته و قصد وی دادخواهی بوده و نه چیز دیگر

سلام
میتوانید چنین اقدامی نمایید اما علی الاصول چنین دعاوی سخت پذیرفته می شوند

در صورت صدور قرار منع تعقیب و مختومه شدن پرونده حاضر اقدام به طرح شکایت تحت عنوان افترا علیه ایشان نمایید