با این وجود میتوانند علیه مادرم اقامه دعوا کنند و درخواست ابطال وکالت بلاعزل را داشته باشند؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۸۹۱ #93434802

سلام خسته نباشید پدر من یک زمینی رو به نام مادرش زده بعد مادر بزرگم را برده دفتر اسناد رسمی و بدون اطلاع ایشون وکالت بلاعزل به نام مادرم زده لازم به ذکر است که مادربزرگم بیسواد است توی متن وکالت نامه نوشته شده که تمامی شش دانگ زمین را بیع قطعی با اسقاط کافه خیارات خصوصا خیار غبن ولو فاحش فروختم و ثمن آنرا دریافت نمودم و نسبت به آن هیچ ادعایی ندارم و از اونجایی که زمین در اصل مال پدرم هست و شاهد این تنظیم وکالت هم خود پدرم هست میخواستم بدونم پدر و مادر بزرگم میتونن به دلیل بیسوادی مادربزرگم وکالت بلاعزل را باطل کنند لازم به ذکر است که در وکالت قید شده که اگر برخلاف منافع و حقوق وکیل بهرنحوی از انحاء عملی انجام دهم شخصا ضمن پرداخت غرامات وارده پاسخگو و مسئولیت حقوقی و مدنی و کیفری دارم میخواستم بدونم با این وجود میتوانند علیه وکیل که مادرم هست اقامه دعوا کنند و درخواست ابطال وکالت بلاعزل را داشته باشند

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب
امکان ابطال وکالتنامه وجود ندارد.

سلام
خیر
امکان ابطال وکالت بلا عزل وجود ندارد.

با سلام وقت بخیر
امکان ابطال وکالت بلا عزل وجود ندارد

با سلام
امکان ابطال وکالت بلا عزل وجود ندارد

خیر وکالت بلاعزل قابل ابطال نمی باشد

سلام و درود امکان ابطال وکالت وجود ندارد

سلام
خیر ؛ امکانپذیر نیست .