یه شعبه این ابلاغ را داده من چیکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۱۶ #93429708

ســـلام.
۱۷بهمن این ابلاغ آمــد که شما شاکی خود به توهین و استفاده شوکر برقی شکایت شده برای دفاعیت خود مراجعه کنید میتوانید وکیل درخاست کنید و فیشه حقوقی یا سند به همراه داشته باشید. این جلب است. در صورتی که خوده بنده شاکی هستم که روزه درگیری با همسایه دیوار به دیوارمون سره اینکه با زور میخاست مدیریت ساختمون باز باشه که من مخالفت کردم این دعوارو شروع کرد . که ساعت یک شب از هیت می امدم که این اقاهم از سره کار ازش خواهش کردم بیا بریم سره کوچه صحبت کنیم ولی سینه منو حل داد گفت بیا پارکینگ ولی من فکر نمیکردم واسم نقشه با همسرش کشیده که چوب تو پارکینگ گذاشته چراغ پارکینگ خاموش بود همچین ناقافل میزنه که من صدام میره بالا از درد بعد هیچ شخصی هم نبود تو پارکینگ که ببینه بعد چوبو پرت میکنه زنش بر میداره میره بالا که پدرم میاد پایین یه مشتم تو صورت پدره من میزنه . خلاصه دستم و بینی منو میشکونه پزش قانونی هم رفتم اون اقا سرش یه کوچولو زخمش شده که از ترسش ادعا کرده زودترم رفته شکایت کرده که من با این وسیله و توهین کردن زدمش.الان پنج روز وقت دارم در صورتی که در دادگاه ۲شعبه دو پرونده هست یکیش ماله پاسگاه و یکیش ماله خودم که شکایت کردم و شاهد جلوی درو بردم که به سینم زده و منو به داخل کشیده یه شعبه شوکرو رد کرده ولی یه شعبه این ابلاغ را داده من چیکار باید بکنم خواهش میکنم راهنمایی کنید گیج شدم؟ممنونم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام حضوری پیگیری نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید حضورا باید در شعبه حاظر و پیگیر نمایید .

به هر حال باید به شعبه مراجعه نمایید شکایت طرح شده از طرف شما جدا. سیدگی خواهد شد

از شما شکایت متقابل شده و به عنوان متهم احضار شده اید لذا باید در مهلت مقرر در شعبه حضور پیدا کنید و در صورت لزوم ضمانت یا وثیقه لگذارید

باسلام
احتمالا طرف مقابل نیز علیه شما شکایت کرده از شعبه پیگیری کنید

بهتر است حضوری پیگیری نمایید

درود
در هرحال باتوجه به احضار شما در مظان اتهام هستین و تشریف ببرین کلیه مدارک همراه خود داشته باشین