جرائم رایانه ای و توقیف حساب از طریق پلیس فتا به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۵۸ #93423

سلام خسته نباشید راستش داخل تلگرام یکی اومد پیوی بنده و گفت ما صرافی هستیم و کارمندمون نیست و الان نیاز به کارمند داریم روزی200هزارتومان هم بهت میدم منم گفتم باشه بعد کار من انتقال کارت به کارت و موجودی کارت ها بوده از این کارت به اون کارت واینا بعد 12روز اگه اشتباه نکنم براش کار میکردم وازش درخواست پولمو که کردم بهم نداد حرفمون شد منم از دو کارت هاش برداشت کردم الان بعد چند روز متوجه شدم حسابم مسدود شده من رفتم پول هارو برگشت زدم به یکیشون هم خبر دادم و گفته بود رفته بودم پلیس فتا حسابتو مسدود کردم که پولشو دادم شکایتشو پس گرفت گفت پلیس فتا حسابتو ازاد میکنه ولی نکرده هنوز اون یکیو هم پولشو ریختم اما خبری ندارم ازش و الان نمیدونم باید چیکار کنم میترسم برای حساب بانکیم برم پلیس فتا بگیرن منو چیکار کنم لطفا یک راهی برام بزارید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه شکایتی علیه شما شده باشد احضاریه ارسال خواهد شد لذا بی دلیل شما را جلب نخواهند کرد و باید به صورت حضوری مراجعه کنید.