میتونم مجددا از دادگاه برای مکان و ساعت ملاقات فرزندم کمک بگیرم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۰۵ #93420453

باسلام.بنده حدود دوساله که متارکه کردم و بعداز جدایی مادر فرزندم اکثر مواقع با بهانه های مختلف اطهار میکرد که نمیتوانم بچه رو برای ملاقات بیاورم که بعد از چندین بار تکرار این اظهارات بنده مجبورشدم دادخواستی مبنی بر تعیین مکان و زمان ملاقات فرزندم تنظیم کنم،قاضی هم هر پنجشنبه از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب همانروز وقت ملاقات تعیین نمود.الان هم با این بهانه که حتما باید همون ساعت ۸ صبح و داخل کلانتری برای تحویل و ملاقات فرزند بیای مانع ملاقات میشن.درصورتیکه شرایط کاری بنده طوریه که همه هفته پنج شنبه بخصوص ساعت ۸ صبح نمیتونم برم فرزندم رو ملاقات کنم.ضمنا چند وقت پیش هم شکایت کذبی برعلیه بنده مبنی برضرب و شتم ،توهین،قذف،غصب عنوان،وافترا تنطیم نمود که همه اتهام ها رو منع تعقیب برایم صادر شد بغیر از توهین که به ۶میلیون جریمه نقدی محکوم شدم.خواستم از محضرتون سوال کنم چه باید بکنم؟چون دوست ندارم فرزندم رو داخل کلانتری که اکثرا مجرم و متهم هم حضور دارن تحویل بگیرم

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله، این امکان را خواهید داشت.

باسلام بله امکان تغییر وجود دارد.

بله شما می توانید از شعبه صادر کننده تقاضا نمایید

با سلام
طی درخواستی از همان شعبه صادر کننده رای بخواهید که نسبت به تغییر مکان ملاقات با توجه به جو حاکم بر کلانتری وروحیات فرزندتان دستورات لازم را صادر نماید

با سلام امکان تغییر مکان و زمان ملاقات وجود دارد با اینحال موجبی برای توسل به توهین و غیره وجود ندارد.

سلام بله می توانید اقدام کنید

با سلام
بله امکان تغییر وجود دارد